Best of Brand
OSCAR JACOBSON
oscarj
oscar


Oscar Jacobson grundades år 1903 i Borås, av en man vid samma namn. Varumärket erbjuder stiliga och exklusiva kläder till män med ett stort fokus på dressade plagg. Plaggen präglas av tre grundpelare; anglosaxiskt kulturarv, italiensk skräddarkonst och skandinavisk enkelhet. Oscar Jacobson är främst kända för sina kostymer, kavajer och skjortor men erbjuder även tröjor i varierande modeller.

Plaggen är skapade av högkvalitativa material och håller även en hög kvalitet sett till arbetet bakom, tygerna och passformen på plaggen.

Oscar Jacobson kostym
En kostym från Oscar Jacobson bör finnas i varje mans garderob. De är tillverkade i underbara ullmaterial som håller sin form och elegans år efter år. När du väl har investerat i en välsittande kostym från Oscar Jacobson, kommer det inte bli din sista. I Oscar Jacobsons sortiment av kostymer finner du självklart klassikerna i traditionella färger, men även med fler färger och olika mönster. Utöver kostymer, erbjuder Oscar Jacobson även smokings för de extravaganta tillfällena. En kostym har otroligt många användningsområden, vilket gör det till ett plagg värt att investera i. Se till att köpa en kostym av riktig god kvalitet, så den håller år efter år. Många använder kostymen dagligen på arbetet, men det är även ett plagg som används för män vid dressade tillfällen.
Kostymen ser du ofta på middagen, festen, bröllopet och andra typer av tillställningar.

Genom att kombinera kostymen med olika skjortor, näsdukar och slipsar, kan du skapa olika uttryck med den. Även skorna spelar in en stor roll för uttrycket. Klä ned kostymen med ett par sneakers och ger ett mer välklätt intryck med ett par kostymskor.

Oscar Jacobson kavajer och skjortjackor
Som specialister på dressade plagg för män, hittar du självklart ett stort utbud av kavajer hos Oscar Jacobson. De klassiska kavajerna är tillverkade av premiumull från italienska väverier som bidrar till lyster i materialet, vilket tillför en exklusiv känsla. Du finner även grövre kavajer i melerade färger och rutmönster som är den perfekta kavajen under höst och vinter. Den udda kavajen går att använda på flera sätt. Genom att bära den över en t-shirt till ett par chinos har du en avslappnad men fortfarande en dressad look. Byter du ut t-shirten mot en skjorta, har du en ännu mer dressad look som passar perfekt till både jobb och till middagen. En annan variant, är att bära en polotröja under kavajen. Till en klassisk, lite tunnare, ullkavaj skulle vi rekommendera en något tunnare polotröja, medan du till en grövre ullkavaj kan bära en något grövre polotröja. Förutom kavajer, finner du även overshirts, eller skjortjackor som de också kallas. Det är en hybrid mellan skjortan, jackan och kavajen. Den går att använda som en ledig blazer och fungerar utmärkt som en jacka under de varmare månaderna.

Oscar Jacobson rock
Är du ute efter en rock, har du kommit rätt. Oscar Jacobsons erbjuder flera olika rockar i deras sortiment där du garanterat hittar en som passar just dig. Rockarna är tillverkade av en noga utvald ullblandning, där kashmiren bidrar till både lyster och ökad mjukhet, vilket bidrar till en mycket exklusiv look. Oavsett om du föredrag enkel enkelknäppning eller dubbelknäppning, hittar du det hos Oscar Jacobson. Förutom att rocken är mycket stilig, håller den även värmen under de kyligaste dagarna.

Oscar Jacobson skjortor och tröjor
Bland Oscar Jacobsons skjortor hittar du allt från stiliga kostymskjortor till mer avslappnade varianter, så som skjortan med button down krage. Välj bland allt från enfärgade till färgstarka skjortor med mönster. Bär skjortan som den är, eller bär den under en tröja eller en kavaj - kombinationsmöjligheterna för skjortorna är oändliga. Hos Oscar Jacobson hittar du även ett brett urval av tröjor. Finstickade v-ringade eller rundhalsade tröjor går utmärkt att bära som dem är, eller över en skjorta. Du hittar även stiliga och trendiga polotröjor i Oscar Jacobsons sortiment. Förutom dessa tröjor, erbjuder även Oscar Jacobson huvtröjor i exklusiva material. När du väljer en tröja från Oscar Jacobson, vet du att de garanterat är tillverkade av kvalitativa material där ull och kashmir är vanligt förekommande i tröjorna.

Kom in i vår butik i Sickla för att hitta nyheter från Oscar Jacobson eller besök deras butik online här.BEST OF BRANDS

Kontakta butiken via mail

Hitta hit
Varumärken

Kundklubb

Sickla köpkvarter

Simbagatan 20, 131 54,Nackabutiken@bestofbrands.com

ÖPPETTIDER

MÅN - FRE: 10-20

LÖR: 10-18

SÖN: 11-17