bob_logotyp_primary_white
DAY Birger Et Mikkelsen
day-birger-et-mikkelsen
logo-1

DAY Birger Et Mikkelsen är ett danskt varumärke skapat av ikonen Keld Mikkelsen. Varumärket grundades 1997 med visionen att erbjuda kvinnor en ny stil baserad på skandinavisk design och en bohemisk touch. Sedan starten har Day skapat mångsidigt mode som uppfyller den moderna kvinnans behov och med visionen att plaggen ska vara bärbara och eleganta. 2021 lanseras DAY om. Lanseringen syftar till att ta samma vision in i en ny era med ett viktigt budskap: "Det är en ny DAG." Modehuset DAY Birger Et Mikkelsen säljer även möbler under varumärket DAY Home, samt fler damkläder under varumärket 2NDDAY.

Kläder från DAY Birger Et Mikkelsen
Mycket av kläderna i DAY Birger Et Mikkelsens utbud är trendiga baskläder. Där ligger ett stort fokus på både detaljer och material, vilket bidrar till en mycket exklusiv känsla. I sortimentet finns allt från byxor och kjolar till klänningar och toppar. Oavsett om du föredrar stilrena plagg i klassiska kulörer som svart, vitt och beige eller iögonfallande kulörer och mönster så hittar du det i deras sortiment. Du hittar även snygga detaljer som sjalar och skärp som blir pricken över i:et på din outfit.

DAY Birger Et Mikkelsen Klänningar
Hitta din favoritklänning från DAY oavsett om du är på jakt efter en festklänning eller en vardagsklänning. Klänningarna i DAY Birger Et Mikkelsens sortiment finns i flera olika utföranden. Här finns allt från avslappnade och bohemiska modeller till mer eleganta varianter.

DAY Birger Et Mikkelsen Kappor & Jackor
I DAY Birger Et Mikkelsens sortiment hittar du även jackor och kappor för alla årstider. Här finns bland annat snygga kappor i ull och tidlösa trenchcoats som passar perfekt under höstens kyligare dagar. Kavajen är inte endast ett stiligt plagg att bära inomhus, utan passar även perfekt att bära som en jacka under vårens eller sommarens varmare dagar, vilket gör kavajen till ett mycket användbart plagg.

Kom in i vår butik i Sickla för att hitta nyheter från DAY Birger Et Mikkelsen eller besök deras butik online här.


BEST OF BRANDS
Telefon: 08-57870100

Kontakta butiken via mail

Hitta hit
Varumärken

Kundklubb

Sickla köpkvarter

Simbagatan 20
13154 Nacka
butiken@bestofbrands.com

ÖPPETTIDER

MÅN - FRE: 10-20

LÖR: 10-18

SÖN: 11-17