bob_logotyp_primary_white
CALVIN KLEIN
calvin-klein
calvinklein2020_master_logo_blackAmerikanska modehuset Calvin Klein grundades 1968 i New York. Minimalistiskt är ett ledord för Calvin Klein och sedan varumärket lanserades har de satsat på att göra sina kläder så enkelt eleganta och stilrena som möjligt. Idag är Calvin Klein ett av världens mest berömda modeimperium med kollektioner som omfattar allt från kläder, accessoarer, underkläder till skönhetsprodukter. Varumärket har bland annat välarbetade denimplagg och stilrena basplagg.

Calvin Klein bikini, baddräkt och badbyxor
Calvin Klein bikinis och baddräkter för dam är mycket populära. Likaså är badbyxor och badshorts för herr även de efterfrågade. Även dom brukar prydas av den välkända loggan med svart bokstäver. Det finns olika modeller på både bikinis och badbyxor. I Calvin Kleins sortiment hittar du till exempel trekantsbikinis och mer sportiga modeller för bättre stöd. På herrsidan finns det korta och långa badbyxor och badshorts i olika färger.

Calvin Klein kalsonger
Calvin Klein har ett brett sortiment av underkläder för herr så som kalsonger, boxers, briefs och trunks. Har du en gång burit ett par Calvin Klein kalsonger är sannolikheten att du köper fler mycket stor. Med dess bekväma design, snygga utförande och sköna passform så kommer du att hitta en modell som passar för varje tillfälle. Kalsongerna finns i olika färger och loggan är vanligtvis placerad på resårbandet. Önskar du ett par mer löst sittande kalsonger kanske ett par boxershorts är ett alternativ. Vill du hellre ha en mer slim passform är ett par briefs eller ”low rise trunks” ett bättre val. Calvin Klein har en modell för alla.

Calvin Klein t-shirt och tröjor för dam och herr
Den välkända loggan brukar skrivas ut prydligt på Calvin Kleins tröjor och t-shirts. Man känner väl igen den med svarta tryckta bokstäver ”CK”. I både dam- och herrsortimentet kan man hitta snygga t-shirts och tröjor i olika modeller. Här finns coola hoodies, sweatshirts och pullovers samt kortärmade och långärmade t-shirts, toppar och skjortor. En CK tröja bör finnas i var man och kvinnas garderob.

Calvin Klein jeans och jackor
Varumärket Calvin Klein förknippas ofta med välarbetade denimplagg och stilrena basplagg. Minimalistiskt är ett ledord för Calvin Klein och sedan varumärket lanserades har de satsat på att göra sina kläder så enkelt eleganta och stilrena som möjligt. Idag är Calvin Klein ett av världens mest berömda modeimperium med kläder som pryds av en av världens mest klassiska och kändaste logotyper. Deras kollektioner omfattar allt från accessoarer, underkläder och kläder så som jackor, byxor, tröjor, jeans, t-shirts, västar och klänningar. Calvin Kleins ledord beskriver deras kollektioner väl; ”tidlöst men ändå modernt, klassiskt men ändå provokativt”.

Kom in i vår butik i Sickla för att hitta nyheter från Calvin Klein eller besök deras butik online här.

BEST OF BRANDS
Telefon: 08-57870100

Kontakta butiken via mail

Hitta hit
Varumärken

Kundklubb

Sickla köpkvarter

Simbagatan 20
13154 Nacka
butiken@bestofbrands.com

ÖPPETTIDER

MÅN - FRE: 10-20

LÖR: 10-18

SÖN: 11-17