bob_logotyp_primary_white
STENSTRÖMS
stemstroms
stenstroms


Stenströms grundades år 1883 och är idag Sveriges mest klassiska klädmärke med fokus på skjortor. Stil, komfort och kvalitet in i minsta detalj är grunden i den filosofi som gjort Stenströms så välkänt. Den klassiska Stenströmsskjortan bär en 100-årig tradition av yrkeskunnande och kvalitetskänsla. Affärsidén har utvidgats till att i dag även omfatta stickade plagg och accessoarer.

Stenströms skjortor
Stenströms skjortor är skapade av premiumkvalitet och är minst sagt välgjorda. Varje skjorta från Stenströms går igenom över 60 arbetsmoment, där endast kragen går igenom 25 steg som skapar känslan som är unik för Stenströms skjortor. Dessutom utförs vissa steg i processen till och med för hand. Skjortorna är eleganta och ger ett exklusivt intryck, samtidigt som de håller sin passform år efter år. I Stenströms sortiment hittar du skjortor för alla tillfällen. Är du ute efter en ledig skjorta, hittar du exempelvis kvalitativa bomullsskjortor inspirerade av jeansskjortan och flanellskjortan, samt skjortor med den klassiska button down-kragen. Vill du istället hitta en skjorta till jobbet eller festen, hittar du även eleganta skjortor för dessa tillfällen hos Stenströms. Matcha skjortan till din favoritkostym eller ett par chinos och en udda kavaj för en stilig men något ledigare look.

Stenströms tröjor & cardigans
Klassiska tröjor och cardigans i ull är nyckelplagg som bör finnas i varje mans garderob, vilket du givetvis hittar hos Stenströms. Tröjorna finns i både med V-ringning och med rundhals och tillverkas i kvalitativa material så som merinoull och kashmir som både håller värmen och ger ett exklusivt intryck. Tröjorna kan bäras separat till ett par jeans eller chinos för en mer avslappnad stil, men gifter sig lika bra över skjortan. De cardigans som finns i Stenströms sortiment är även dem skapade utav kvalitativa material, så du kan hålla värmen med stil. Designen på Stenströms cardigans är tidlös och de kan bäras på flera olika sätt. De passar lika bra över en t-shirt som till en skjorta och går att bära både till vardags och jobbet.

Stenströms slipsar & näsdukar
Specialiserade på skjortor, har Stenströms självklart även de viktigaste accessoarerna till plagget i sitt sortiment - slipsar och näsdukar. Slipsarna finns i både lekfulla mönster och i klassiska färger. Välj slips beroende på tillfälle och humör och kombinera den med en snygg näsduk. Vi skulle säga att ingen bröstficka egentligen är helt komplett utan en näsduk. Näsduken är en viktig herraccessoar som är pricken över i:et till din outfit. Stenströms har ett brett utbud av näsdukar, tillverkade i ull och silkesblandningar, som ger ett exklusivt intryck. Det finns både klassiska, enfärgade näsdukar, vilket passar perfekt till kostymen eller smokingen. Självklart erbjuds även mer lekfulla näsdukar i olika färger och mönster, som livar upp din outfit. Förutom till kostymen, passar näsduken perfekt till din udda kavaj, som du bär till chinos och t-shirts. Försök att ha som tumregel att näsduken och slipsen aldrig ska bestå av identiska mönster. Däremot får du gärna plocka upp färgerna från slipsen i din näsduk. Kombinera exempelvis en randig slips med en prickig eller blommig näsduk

Kom in i vår butik i Sickla för att hitta nyheter från Stenströms eller besök deras butik online här.

BEST OF BRANDS
Telefon: 08-57870100

Kontakta butiken via mail

Hitta hit
Varumärken

Kundklubb

Sickla köpkvarter

Simbagatan 20
13154 Nacka
butiken@bestofbrands.com

ÖPPETTIDER

MÅN - FRE: 10-20

LÖR: 10-18

SÖN: 11-17