bob_logotyp_primary_white
ETON
eton
eton

Eton är ett svenskt varumärke inom herrmode och har erbjudit skjortor för män sedan 1928. Etons herrskjortor är välkända för deras höga kvalitet, unika finish och moderiktiga stil.

Tillsammans med några av världens främsta väverier tar de själva fram exklusiva tyger som garanterar hög prestanda och komfort. Varje Eton skjorta är ett hantverk tillverkad utav 45 olika delar och sydd med 12 000 stygn. Varumärket använder modern teknologi och avancerade metoder för att varje Etonskjorta ska bli perfekt in i minsta detalj. En Etonskjorta passar för alla tillfällen och är ett utmärkt plagg att ha i var mans garderob. Oavsett om man ska klä sig för fest eller till kontoret så passar en Etonskjorta. Man kan enkelt matcha skjortan med en kostym, en kavaj, en pullover eller kofta och addera accessoarer som en slips eller fluga i matchande färg.

Skjortor i olika färg och mönster
Skjortorna finns i flera olika färger och mönster. I sortimentet finns blå skjortor i olika toner, allt från ljusblå skjortor till mellanblå och mörkblå skjortor. Här hittar man också rosa skjortor, svarta skjortor och den klassiska vita skjortan. Vill man ha en mönstrad skjorta finns det många att välja på i Etons sortiment. Här hittar du allt från rutiga skjortor, blommiga skjortor och prickiga skjortor till skjortor i mer subtila mönster. Är du ute efter något mer unikt hittar du säregna mönster som fjädrar, paisleymönster, naturmönster och djurmönster som endast går att återfinna i Etons kollektioner.

En Eton skjorta för alla tillfällen
Eton skapar mångsidiga skjortor för alla tillfällen i livet. Oavsett om det är till festen, fritiden eller kontoret finns det alltid en Etonskjorta som passar. Den klassiska vita skjortan passar alltid bra under kostym eller smoking medan den mer livfulla rosa skjortan och mönstrade skjortor är fina under sommaren. Skjortan passar även som ett plagg under en stickad tröja, en slipover eller en stängd kofta där man endast ser kragen och ärmsluten. Etonskjortan passar dessutom utmärkt på en nyårsfest, en speciell middag eller till bröllop under en kostym. Som basplagg är ett par skjortor ett måste för alla män och i Etons sortiment finns ett stort sortiment av basskjortor.

Eton slipsar och flugor
Accessoarer som passar till skjortan är slipsar, flugor, manchettknappar och näsdukar. I Etons utbud finns också halsdukar och sjalar för män som passar utmärkt som komplement till skjortan. Beroende på tillfälle kan skjortan självklart bäras utan komplement.

Kom in i vår butik i Sickla för att hitta nyheter från Eton eller besök deras butik online här.


BEST OF BRANDS
Telefon: 08-57870100

Kontakta butiken via mail

Hitta hit
Varumärken

Kundklubb

Sickla köpkvarter

Simbagatan 20
13154 Nacka
butiken@bestofbrands.com

ÖPPETTIDER

MÅN - FRE: 10-20

LÖR: 10-18

SÖN: 11-17