Best of Brand
EDBLAD
edblad
edblad
Edblad är ett svenskt varumärke som skapar tidlösa nickelsäkra smycken i skandinavisk design. Edblad grundades av Hans och Cathrine Edblad på Singö 2006. Designerparet bygger tillsammans ett ansvarsfullt och etiskt företag med hållbarhet i fokus. Det svenska designmärket vill hylla den starka kvinnan som vågar vara sig själv och som vill uttrycka sin personlighet genom att skapa smycken i hög kvalitet till förmånliga priser.

Edblads smycken kantas av snygg design och exklusiva detaljer. Edblad är mest kända för sina smycken även om varumärket även designar andra produkter som till exempel damkläder, accessoarer och väskor och erbjuder ett helhetskoncept för den moderna kvinnan.

Edblad smycken
De flesta smycken tillverkas av nickelsäkert stål och kan användas även av nickelallergiker. Materialet stål, som med dess slitstarka kvalitet, gör att smyckena kan hålla under väldigt lång tid. Smyckena finns i olika färger, texturer och med unika detaljer som särskiljer varumärket från andra smycken. Med snygga smyckes set eller enstaka smycken kan du lätt kombinera ihop en stil som passar dig. Med Edblads smycken kan du sätta touchen på din look oavsett om du klär dig till vardags eller för fest. Kombinera dina smycken med accessoarer som scarves, väskor och hårdetaljer.

Edblad örhängen
Edblads örhängen finns i flera olika designs och tillverkas i rostfritt stål. Hitta silver- eller guldfärgade studs med glänsande stenar, hängande örhängen, små örhängen, stora örhängen och ringar. Bär ett par diskreta örhängen till din business-outfit och byt ut de mot ett par extravaganta statement-örhängen på kvällen. Edblads örhängen finns i stål, guld- och rosé plätering.

Edblad ringar
Edblad skapar snygga ringa med enkla siluetter, antingen med stenar eller unika former. Bär en ring med en stor kvadratisk sten och små gnistrande stenar fästa på bandet eller välj en modell med formen av en kedja. Du kan med fördel bära flera ringar samtidigt och dessutom kombinera med övriga smycken som örhängen och halsband.

Edblad armband
Edblads armband pryds av fina detaljer i olika material och färger. Här hittar du armband tillverkade i finaste stål pläterade i bland annat 14K guld och rosé guld. Smycka dig med armband i tunna kedjor med stenar och unika metalldetaljer som små stjärnor eller ta på dig ett stelt ”bangle” armband med nitar eller i form av en fjäder. Kombinera ditt armband med övrigt sortiment. Antingen någonting från samma set eller bryt av med andra modeller för att få en annorlunda touch. Oavsett vilket armband du väljer så kommer det sitta elegant runt din handled.

Edblad halsband
Ett halsband från Edblad kommer aldrig sitta fel. Med sin snygga kedja och fina form kommer det pryda din hals och nacke på ett elegant och smakfullt sätt. Kombinera dina övriga smycken med ett stilfullt subtilt halsband med tunn kedja och liten sten eller dra till dig all uppmärksamhet med ett halsband i form av en stor kedja i guldpläterat stål. Bland Edblads sortiment finns både trendiga och klassiska halsband. Edblads vackra och prisvärda produkter gör att alla kan hitta sin favorit.

Kom in i vår butik i Sickla för att hitta nyheter från Edblad eller besök deras butik online här.

BEST OF BRANDS

Kontakta butiken via mail

Hitta hit
Varumärken

Kundklubb

Sickla köpkvarter

Simbagatan 20, 131 54,Nackabutiken@bestofbrands.com

ÖPPETTIDER

MÅN - FRE: 10-20

LÖR: 10-18

SÖN: 11-17