Best of Brand
DAGMAR
dagmar
dagmar_logo


House of Dagmar är ett ungt svenskt varumärke som grundades 2005 av tre systrar. Kläderna utmärker sig för dess skräddarsydda och trendsäkra design med noga utvalda material och hög känsla för kvalitet. House of Dagmars kollektioner består av hållbara och uttrycksfulla plagg där stickat ligger varumärket varmt om hjärtat. Inspirationen kommer ofta från arkitektur och kontemporär konst. Upptäck vårt sortiment från Dagmar.

Dagmar väskor och necessärer
Med sitt präglade mönster utmärker sig House of Dagmar med sina väskor. Mönstret påminner om ett tidigare årtionde som tidlöst återspeglas på både väskor och accessoarer i Dagmars sortiment. Bland utbudet av väskor hittar du shoppingbags, handväskor och necessärer. Väskorna bär varumärket på ett subtilt sätt som inte stör designen. Kombinera med din övriga Dagmar outfit och få en komplett känsla av okonventionell och sofistikerad stil.

Dagmar klänningar och kjolar
House of Dagmar är särskilt välkända för sina klänningar. Klänningarna finns i olika modeller och längder och materialvalen är i dessa plagg lika kvalitativa som i övrigt sortiment. I kollektionerna är de vanligaste modellerna långklänningar, eller maxiklänningar samt midi-klänningar. En Dagmar klänning kan passa för flera olika tillfällen och kommer att hålla år efter år. Kjolarna i House of Dagmars sortiment är likt klänningarna gjorda utav utvalda, kvalitativa material för hög konformt. Med volanger och mönster i olika färg och form så är Dagmar kjol ett utmärkt plagg att ha garderoben.

Dagmar kappor, jackor och kavajer
Kapporna, jackorna och kavajerna i Dagmars sortiment är välskräddade plagg som kommer kunna användas under många säsonger. Kapporna och jackorna finns i olika material och värmer under vinterhalvåret så väl som under höst och vår. Kapporna finns i olika längder mellan knälånga till ankellånga kappor och trenchcoats. Kavajerna kan även de användas som ytterplagg under vår, sommar och höst eller kombinerat med ett par kostymbyxor för en komplett business-look. Dagmar koftor och stickat Varumärket has gjort sig väl omnämnda för deras stickade plagg som koftor och tröjor. Kombinera beroende på tillfälle med ett par jeans eller en snygg kjol. Med en stickad tröja i alpacka-mix håller du dig varm under de kalla årstiderna och med en snygg kofta kan du enkelt svepa in dig under kyligare sommarkvällar. Mys framför brasan en kväll i december eller ha den stickade tröjan lätt vilandes på axlarna under en tidig junikväll.

Dagmar jeans, byxor, blusar och skjortor
I Dagmars övriga sortiment hittar man bland annat jeans, byxor, blusar och skjortor som enkelt kan kombineras. Ett par snygga jeans i utställd modell i blå eller vit denim blir snyggt till en vit eller mönstrad topp och ett par sandaler till. Under kallare klimat kan en snygg skjorta och ett par jeans under en längre kappa fungera både till jobb och vardags. Till fest kan en jumpsuit eller ett par kostymbyxor med pumps till gå lika bra. Grundarna till House of Dagmar Sofia Wallenstam. Kristina Tjäder & Karin Söderlind är grundarna till modemärket. De tre systrarna bestämde sig för att genom varumärket hylla sin mormor vid namn Dagmar. Mormor Dagmar var en skräddare med hög känsla för trend och stilfullt hantverk. Hennes ambition att skapa tidlöst mode har nu de tre barnbarnen efterlevt och håller i liv än idag.

Kom in i vår butik i Sickla för att hitta nyheter från Dagmar eller besök deras butik online här.

BEST OF BRANDS

Kontakta butiken via mail

Hitta hit
Varumärken

Kundklubb

Sickla köpkvarter

Simbagatan 20, 131 54,Nackabutiken@bestofbrands.com

ÖPPETTIDER

MÅN - FRE: 10-20

LÖR: 10-18

SÖN: 11-17