bob_logotyp_primary_white
COLMAR
colmar
colmarlogoDet italienska varumärket Colmar startades år 1923 av Mario och Irma Colubo. När varumärket grundades tillverkades endast damasker och hattar, men senare kom de att producera arbetsoveraller och uniformer. Idag erbjuder Colmar ett brett sortiment av högkvalitativa jackor, främst vinterjackor och dunjackor. Varumärket förknippas med sport och tekniska plagg som burits av kända atleter i flera decennier.

Innovation och en ständig känsla för att förbättra sig själva och sina plagg har drivit varumärket framåt. Sortimentet finns för både dam, herr och barn.

Colmar vinterjackor & dunjackor Colmar
producerar inte endast snygga vinterjackor, utan varumärket har en gedigen bakgrund inom sportvärlden. De förknippas med både sport och tekniska plagg och deras plagg har burits av kända atleter i flera decennier. Någonting som drivit varumärket framåt är innovation och en ständig känsla för förbättring. Sedan år 1930 har Colmar producerat vinterjackor anpassade för skidåkning, och deras jackor har synts under evenemang som vinter-OS. Kärleken för högfunktionella jackor har fortsatt och idag hittar du ett brett urval av dunjackor som både är snygga och funktionella i deras sortiment. Colmar är ett tydligt exempel på att du kan hålla värmen med stil. Jackorna är fyllda av värmande dun och många av deras jackor är tillverkade av vattenavvisande material, vilket är en stor fördel under de barska vintrarna. I sortimentet hittar du tjockare dunjackor samt sportigare lättviktsdunjackor.

Colmar jackor till dam
I Colmars sortiment av jackor till dam hittar du garanterat en jacka som faller dig i smaken. Bland Colmars damjackor finns allt från sportiga till mer fashionabla varianter. De långa dunjackorna håller dig extra varm under de kalla dagarna, då både ben och överkropp värms. Om du bär något tunnare plagg under din jacka, som exempelvis en klänning eller kjol, är denna typ av jacka optimal att bära över för att hålla värmen. Bär även snygga accessoarer till som en halsduk, mössa och vantar för optimal värme. Colmar erbjuder självklart även korta dunjackor, både i tjockare varianter och lättviktsdunjackor. Färgerna sträcker sig från neutrala färger som svart, till iögonfallande färger som röd och guld. Jackorna finns i både matt och glansigt utförande och alla jackor är högkvalitativa dunjackor som håller värmen och stilen år efter år.

Colmar jackor till herr
Colmar erbjuder även riktigt snygga, högkvalitativa, jackor för herr. Med en herrjacka från Colmar kan du hålla dig både varm och torr, utan att kompromissa med stilen. Colmar erbjuder även här både sportiga varianter som lättviktsdunjackor samt tjockare dunjackor. Välj bland neutrala och färgstarka färger, samt matta och glansiga varianter. Att investera i en herrjacka från Colmar, innebär att du har en bra dunjacka som håller säsong efter säsong.

Colmar västar
Colmar erbjuder förutom jackor även västar som har kommit att bli en favorit hos många. Den populära dunvästen är ett otroligt användbart plagg och kan användas på flera olika sätt. Under dagar när en jacka känns för varmt, och endast en tröja för kallt, passar dunvästen utmärkt att bära över en tröja. Genom att bära en dunväst under rocken, kan du dessutom förlänga dess livslängd, så rocken kan bäras ända in på vintern.

Kom in i vår butik i Sickla för att hitta nyheter från Colmar eller besök deras butik online här.BEST OF BRANDS
Telefon: 08-57870100

Kontakta butiken via mail

Hitta hit
Varumärken

Kundklubb

Sickla köpkvarter

Simbagatan 20
13154 Nacka
butiken@bestofbrands.com

ÖPPETTIDER

MÅN - FRE: 10-20

LÖR: 10-18

SÖN: 11-17